Mera info om drömseglingen...

Resan har funnits där i tankarna länge, men nu blir den av och en dröm blir verklighet!

För Er som inte vet så mycket om segling så kan jag informera om att flyga i 1 timme motsvarar att segla i 1 vecka. Och dessutom kan en drömsegling klinga bra i andras öron... Men det finns stunder där ute också som man bara vill hem, regnet kanske öser ner du har väntat på vind i ett par dagar och ytan på båten motsvarar ett normalstort kök i dagens hus. Så testa att tänka tanken att vara tillsammans med 3 andra personer i ditt kök under 15 dygn!

Men, men det finns självklart stunder då livet inte kan tyckas bli så mycket bättre, då vinden är perfekt, delfinerna är på besök och visar upp några tricks, även val kan bli aktuellt att se, tiden går på ett annat sätt ute på havet och kropp och själ får en rejäl återhämtning.


Vi startar från Trosa hamn i augusti och seglar mot Tyskland och genom Kielkanalen. Sedan bär det av ut på Nordsjön och ner mot England, Frankrike, Spanien och Portugal där vi gör ett längre stopp för att ta stora klivet ut till Madeira som beräknas ta 5 dygn. Vidare sedan mot Kanarieöarna där vi stannar och bunkrar för överfarten mot Karibien vilket bör ta cirka 15-18 dygn att segla till. Där stannar vi i 4 månader innan vi sätter kurs hemmåt igen via Azorerna-Irland-Skottland.

Båten en ny Bavaria 38


Seglingsresan Sverige-Karibien 2008 börjar snart!!!

Snart kan ni följa vår resa genom denna blogg och få tillfälle att skicka hälsningar till oss.

Anders & Caroline

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0