Idag landar Atlantbesättningen Henrik & Ingvar!


27/4-09 Antigua

Det blev ett extra inlägg! Innan St Barth el. St Maarten...

Dagarna har varit långa ibland, korta ibland, roliga ibland, mindre roliga ibland men idag, idag så sitter jag med kaffekoppen framför datorn och skriver ett inlägg på bloggen med ett brett leende på läpparna... Om 5 timmar landar Henrik & Ingvar här på Antigua!

De 3 veckor här på Antigua börjar lida mot sitt slut, imorgon lämnar vi hamnen troligtvis, beroende på om Henrik & Ingvar är någorlunda pigga! Planen är att vi åker ut och ankrar i "Dep Bay" efter att vi handlat lite samt varit hos tull o immigrationen för klarering. Där blir det snorkling och ta gummibåten in till stranden och kolla lite.

På onsdag seglar vi mot gamla kolloni-ön St Barth, den är nu Fransk efter att Sverige sålde hela lyxön för 300.000 kr för väldigt länge sedan, väldigt synd det! Om vi har tur så får vi tillfälle att prova segla "gennakern" på väg dit och se att allt verkar OK med peket samt skotlinor m.m.

Bild: English Harbours inlopp, snart slut på vila, 5000 sjömil ska seglas innan vi är hemma!!!


/ Anders

Kommentarer
Postat av: Fred Sörensen

Trevlig Resa

Hälsningar Fred

2009-04-29 @ 07:55:09
Postat av: Mattias

Tjena vänner!Anders,du har väl tipsat besättningen om att det är brukligt med bad halvägs över,samt sagt åt dem att rapportera eventuella hajfenor i ytläge?

2009-05-02 @ 13:24:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0