Dagarna rullar...

14/11-08 (La Gomera)

Tiden gar snabbt nu, skona dagar med sol o bad och god mat.

Denna vecka har vi Camilla & David pa besok, vi hyrde bil och akte runt hela on. Det blev en bra tur och en del fina bilder. Men Internet funkar inte i hamnen nu sa jag lagger ut dom nar det funkar igen.

Vi har traffat tva tyska par i var alder och haft en del partaj ihop, vi blev inbjudna till poolparty i onsdags och det blev en hel del whiskey och goda skratt... Dom aker dock hem imorgon sa vi tog nyss en fika ihop och bytte mailadresser.

Imorgon seglar vi till Teneriffa, det tar 3 timmar bara. Vi lagger ankare utanfor Los Americas och tankte snorkla lite pa dagen, sedan gar vi till sodra sidan i hamn for att slappa av Camilla & David som ska aka hem pa sondag.

Vi seglar pa mondag till Gran Canaria och blir dar tills Krister & Mattias kommer.

Det borjar narma sig Atlantseglingen och det pirrar lite i magen redan nu! Undrar hur det kommer kannas dagen vi seglar ivag?

Varma halsningar
Anders / Carran


Kommentarer
Postat av: Anonym

Atlanten.. de e väl som dom säger, doppa lilltån i badkaret o sen e de över.. Om det mot all förmodan skulle ta lite mer tid en så så kan ja glädja er med att Silen service 2 ligger på datorn, kan man nog peta med en dag eller två. Sen är vi väl framme va ???

2008-11-15 @ 13:08:36
Postat av: Anonym

De börjar närma sig... 12 dar kvar sen lyfter planet mot sydfrankrike... de va väl där vi skulle möta er va ??

2008-11-15 @ 13:13:44
Postat av: Sylvie und Floh

Servus Carolina und Anders,we´re home now and think of you, the sun and the good time we had together. We hope you have a great trip to the Azores. Greetings to Camilla and David!Sylvie und Floh2008-11-17 @ 23:10:28
URL: http://www.heuwaag6.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0