Beslut taget, vi lägger ut imorgon (måndag) kl.08.00

12/10-08 Bayona (Spanien)

Prognosen kvarstår, lite för lite vind kanske. Men vi ska prova gennakern som är på 90 kvm! Ska bli kul och se hur båten seglar med den?

Vi bör vara framme fredag kväll om allt går som det ska.

Många varma hälsningar till Er på landbacken.
/ Anders & Caroline


Kommentarer
Postat av: Pelle

Lycka till på sträckan! Följer bloggen med stort intresse och hade gärna varit där ni är nu själv faktiskt.. (Dock är kompabiliteten mellan segling året runt och min arbetsgivares tankar och idéer rörande arbetstid dålig... Kanske blir bättre tillfälle för tjänstledigt om konjunkturen faller rejjält)..



Ska bil kul att höra hur ni upplever gennacker-seglingen.. Har själv dryga 70m2 till en 36:a och det är för litet för läns, men hysat vid 90-120 vind..



Påstår Pelle

2008-10-12 @ 20:20:45
URL: http://www.zefyros.se/blogg
Postat av: Kjell Johansson

Hej! Det här är Kjell (din fars kusin) som tycker det är kul att följa er segling. Själv har jag idag fått på presenningen på båten och konserverat motorn inför vintern. Måste vara betydligt härligare att ha kurs på Madeira. Lycka till med gennakern och ha så trevligt på på Madeira. Sist jag var där låg det en svensk IF i hamnen.

2008-10-12 @ 21:30:23
Postat av: Mattias Holgersson

TJena vänner!Sköna bilder,alltid kul att kika bilder.

Nu drar det ihop sig.En dryg månad tills vi möts,kul!

Att man missar Sveriges trevliga höstmörker känns som något man får ta.Synd det där med nödraketslagen,du skulle haft tillgång till min 1 punds salutkanon.Lite gemytlig hälsningseld får man väl ändå

avfyra?-Oj hoppsan,skrot i loppet,hur fan kom det dit?



Hörs!/Mattias.

2008-10-16 @ 22:53:09
Postat av: Krister

Som ovan sagt kommentar, Per så tror ja att vi jobbar på samma firma. Då behöver jag inte ha så dåligt samvete som försvinner ifrån företaget ett gäng veckor,,, och som alltid, Anders o Carran ha det så fint så länge.... syns snart

MVH Krister

2008-10-19 @ 03:03:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0