Angjorde Sverige igår & Lörd 15:e aug kl.15.00 kommer vi till Trosa Gästhamn!


7/8-09 Ystad

Obeskrivlig känsla att lägga till i första Svenska hamn efter 1 år ute på resa! Här har vi nu bunkrat upp allt det goda vi saknat, så nu känns det riktigt bra, vi ska vila ut tills sönd eller mån innan vi seglar till Öland och sedan vidare upp mot slutdestinationen Trosa gästhamn!

Det har varit långt från Frankrike, men det har ändå gått snabbt. Mycket dåligt med vind och vi har kört motor sen i stort sett Frankrike, bra väder och månsken på nätterna har varit till stor fördel. Nu är vi nära!

Alla är som sagt varmt välkomna till Trosa gästhamn (alldeles vid sjömacken lägger vi till), Ni som tänker komma vänligen läs innlägget nedan också.

För Er som tidigare inte sett båten inne och vill se den, vänligen respektera det kommer vara begränsad möjlighet för oss att visa båten den dagen och att visning sker om tid finns i sällskap av mig eller Caroline.

Många varma hälsningar och vi ses snart

Bild: Solnedgång på Nordsjön


Bild: Fullmånenatt ute på Östersjön på väg mellan Kiel och Ystad.

 /

Kommentarer
Postat av: Brottarn

Tjenare lill-Kaptenen.

Du ar pa andra sidan drommen, cirkeln e sluten. HARLIGT. Jag gnetar pa genom Gobi oknen. Langtar till den svarta rommen i december. Da ska vi ljuga, haha.

Kram Anders.

2009-08-10 @ 06:27:38
Postat av: Thomas

välkomna hem men jag måste säga att jag kommer att sakna att få läsa om er resa

MVH Thomas/Nykvarn

2009-08-14 @ 16:26:16
Postat av: Robert Martinell

Hej!

Fin båt ni hade och trevliga var ni oxå, därför blev jag lite förvånad över att ni hade det synnerligen dåliga omdömet att tömma toatanken i hamnen på Furö häromdagen. En hel del sjönk inte utan flöt runt kajen och in i viken vilket fick oss att tappa både bad- och fiskelusten..

Väl mött en annan gång! (utan toatömning tack:)

Hälsar

-Robert

2009-08-14 @ 20:44:02
Postat av: S/Y IKAROZ

Till Roberts kommentar:Ber om ursäkt för det! Men det är så att många hamnar i Sverige saknar tömningsmöjligheter för toatanken. Tillverkarna av båtar verkar inte riktigt tänkt på att det skulle behövas ungefär 3 ggr större tank för att klara sig mellan hamnarna som har tömningsmöjligheter! Väl mött igen på den fina Ön Furu. Mvh

2009-08-14 @ 21:35:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0