Avsked av grabbarna och nykomna vänner...

31/1-09 (St Lucia)

Avskedet av Krister och Mattias var tungt, 2 månader tillsammans och en oändligt massa minnen... Vi seglade över Atlanten och allt gick bra. Grabbar, vi har fan gjort det! Det är tillåtet att svära om det, många drömmer eller vill men att sätta sig 14 dagar tillsammans på 25 kvm ute på Atlanten är inte alla som klarar av! Lev på det och var stolta resten av livet...!!!

Vi tog två dagar med tvätt, allmänt fix med båt och utrustning. Sedan vart det fredag och Camilla & David kom som planerat på kvällen, det blev några öl och en god pasta carbonara. Sen slocknade vi rakt av, alla var trötta.

Idag har vi jobbat med båten och impregnerat alla kapell samt dynor, kollat riggen, tankat diesel, monterat diverse halkskydd m.m. Så det är inte bara semester... Utombordsmotorn till gummibåten som har strulat är äntligen lagad, det var en packning som var sönder så den tog in kylvatten i bränslet. 

Ja, så på måndag bär det av för segling söderöver igen, vi ska in på Bequia igen och klarera in där för att sedan besöka Canouan, Mustiquie (där Bruce Springsteen har sommarkåk) samt eventuellt Tobago cays igen. Det blir cirka en vecka i det området innan vi åter sätter kurs söderöver tillbaks till stora Tobagoön, där var vi förut och allt är suveränt där, maten är bra och billig samt gratis ankring.

Hoppas ni inte fryser ihjäl nu Krister och Mattias? Ni får väl dricka varm choklad istället för den där kalla Caribben... hmmm eller har ni bokat biljett igen?

/ Anders
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0