På Tobago finns ingen stress...

13/1-09 (Crown point)

Motvind, ja det är inte ofta vi har haft hittils... Seglingen från Trinidad och hit bjöd på motvind och motströms. Vi lämnade marinan precis när det började mörkna den 9:e jan.

Skönt att vara på sjön igen tyckte vi, men det varade inte länge! Först körde vi på en stock som låg och flöt, som tur var så tog den lätt i sidan och endast lite bottenfärg åkte bort.

Senare på natten upptäckte jag plötsligt att vi stod helt stilla fast motorn gick, jag drog av snabbt och konstaterade att vi kört på ett fiskenät!!! F------nnnn också, men som en helt obeskrivligt enormt turförföljd resa som varit tidigare så lyckades vi backa ur det utan att det fastnade i proppellern... Vi kryssade vidare med motström på 4 knop, det tog tid. Dagen grydde och solen värmer helt otroligt redan vid 9-tiden på morgonen, Krister och jag tog sista passet och vi ankrade upp utanför palmerna. En snabb frukost och vi tog en taxi in till staden för inklarering, det gick på 3 timmar.

Så nu badar vi, snorklar, solar, äter gott och sover middag varje dag. På måndag seglar vi vidare upp till Canouan ön, det blir 3 dagar där innan vi åter igen sätter kurs norrut mot St lucia där Krister och Mattias åker hem den 28:e jan. Camilla och David kommer ner till oss 30:e jan och ska få en oförglömlig seglats i detta paradis...

Bild: Behövs ingen förklaring.


 / Anders

Kommentarer
Postat av: KYLERKYLER

Ser helt fantastikt ut. Krister längtar väl hem till fredagarna nu;)Ha en underbar upplevelsePs det är väl inte hajfenor upp till höger om er?

2009-01-14 @ 14:57:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0