Glad midsommar & det kan bli Spanien igen...?

18/6-09 Sao Miguel (Azorerna)

Seglingen gick bra hit till Sao Miguel förra veckan, ett 100-tal delfiner var som helt vilda runt båten när vi lämnade Horta! Har aldrig sett delfiner hoppa så högt!

Här har vi åkt med hyrbil runt ön, denna ö är också mycket fin. Dock mer turister än de andra öarna men fortfarande lika billigt.

Just nu ser det ut som vi går på sön el mån och sätter kurs mot norra Spanien. Under seglingen tar vi väderrapporter med hjälp av satellittelefonen som Henrik fick att funka med Internet och ser om vi kan svänga upp mot Engelska kanalen? Det ser ut att vara motvind där länge framöver...

Bild: Målningen på Horta ska ge tur...


Bild: Tvillingsjöarna på Sao Miguel


Bild: Heta källorna


Bild: 35 grader i denna pool som tillhör ett hotel där vi badade för 5 euro per person. Vattnet
påminner om bergasjön hemma.
 

P.S Eftersom resan börjar lida mot sitt slut så vill Vi passa på att tacka alla läsare och för allt ni skrivit. Förmodligen kommer nästa inlägg bli cirka 1-2 veckor innan vi kommer annlända Trosa för mer exakt datum. Det beräknas just nu bli i slutet av juli eller början av augusti??? Men vindarna bestämmer!

Glad midsommar från
Anders & Caroline

Kommentarer
Postat av: pelle

Hej

Har följt er resa när jag upptäckte sidan av en slump...härlig sida..tråkigt med volvo men har hört fler med problem inte minst med eftermarknaden.

Har själv en Bavaria 40 samma årsmodell som er B38 och ska ge mig ut på liknande resa som ni nu gör om tre år. Fint att du verkar tycka att själva båten fungerar bra.

Lycka till på seglingen till fastlandet komer att fortsatt följa er

pelleh

2009-06-18 @ 15:18:46
URL: http://www,lafutura.se
Postat av: Anders Wallentin

Hej Pelle,Du kan maila mig så kan jag göra en sammanställning vad som är bra att veta samt bra att ha med (reservdelar t.ex)!? Kan svara Dig i vinter med ett långt fint mail om Du önskar? Mvh

e-mail: anderswallentin@hotmail.com

Märk det: Mer båtinfo

2009-06-19 @ 13:16:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0